Første artistslipp: Sordal!

Først artist på plakaten for i år er Sordal!

Sordal består av Stein Roger Sordal, Bjarne L. Severinsen, Tommy Jacksonville, Kenneth Silden og Michael Aadal. Bandet spiller pop, rock, country og folk. Debutalbumet “In Fort Knox with a penny” ble utgitt i 2008 (MTG Music) og det andre albumet «Pale Horse Waiting» ble sluppet i 2012. Tredje album «New Dawn, Old Horizon» kom i mai 2014, også på MTG Music. Både «Pale Horse Waiting» og «New Dawn, Old Horizon» ble spilt inn på ei hytte i Bygland. I mai 2015 slapp bandet singelen «Runaway» på egen label, Hut 4 Records. Høsten 2016 slapp bandet sin første EP; «Chasing Endorphins» (Hut4) som også var første plate som ble sluppet digitalt. Den 1. februar 2018 slapp Sordal  den første singelen fra det kommende albunet «Riding the Wind». Singelen er produsert av Christer Cederberg sammen med Erik Faber. Bandet har gjort en rekke opptredner de siste årene, som Odderøya Live, Eikerapen Roots Festival og Ose Country Festival. Sordal har også gjort support for Bryan Adams, John Fogerty og Bob Dylan. Sordal spiller i teltet lørdag 12. oktober.  Billetter til festivalen kjøper du her: