The September When

Siste artistslipp på årets Dark Season er The September When!

The September When er tilbake!
The September When, med Morten Abel i spissen, er ett av sin generasjons mest definerende norske band. Bandet står bak en imponerende rekke udødelige hits, og i 2019 legger de ut på veien igjen.
Med slipp av klassiske album som «Huggermugger» og «Mother I’ve Been Kissed», satte The September When en ny standard for norsk rock. Musikken har vist seg å tåle tidens tann bemerkelsesverdig bra, og det er rett og slett en sann fryd å gjenoppdage den knallsterke låtkatalogen med hits som «Bullet Me», «Cries Like A Baby» og «Can I Trust You» i 2019.
Etter å ha blitt oppløst i 1996, gjenforentes de først i 2008 på en konsert foran 20 000 mennesker i Stavanger sentrum. Deretter fulgte albumet Juda Kiss i 2009, og en turné som kulminerte i Oslo Spektrum.
I 2013 mistet bandet Morten Mølster, det gode mennesket fra Våland. «Vi har landa på et par musikanter som til sammen kan videreføre den musikalske nysgjerrigheten som Morten sto for, og samtidig ta med noe av seg sjøl inn i det laget av individualister som The September When alltid har vært.»

12. oktober gjenforenes bandet bak Årets Spellemann 1993 på Øvre Torv! “Noen spurte om vi ville ha en spillejobb”, sier Morten Abel, “og det ville vi”. Noen ganger er det så enkelt.

The September When spiller i teltet lørdag 12. oktober. Billetter til festivalen kjøper du her: http://bit.ly/2Pilo6K