Østre Gasværk

Vi er stolte av å presentere Østre Gasværk til Dark Season 2019!

Østre Gasværk spiller Kim Larsen og Gasolin-låter med nerve og dyp respekt for originalene. Sist de spilte her ble det rekord med publikummere på Ernst!
Denne kvelden får vi høre et utsøkt repertoar av både store og små hits Kim Larsen har skrevet til seg selv og Gasolin. Det blir en herlig blanding låter.

Vokalist René Gerrick gjør ikke noe for å likne Kim Larsen – og takk for det. Men når han åpner munnen blir man inn imellom i tvil, og han klarer på én og samme tid både å fortolke og kopiere legenden. Med et velspillende band i ryggen tror man virkelig på Renés versjoner av sangene, og det treffer publikum rett i hjertet. Kim Larsen har selv hørt Østre Gasværk og uttalt: «Ikke nok med at de spiller bedre enn vi gjorde i Gasolin i sin tid, de røyker også like mange sigaretter».

René vil ikke kalle Østre Gasværk det beste Gasolin/Kim Larsen tributebandet i Danmark – det gjør jo alle! Kom heller og hør, før du selv bestemmer deg. Bandet er uansett med sine kjærlige låttolkninger og 16 år på veien, det mest populære og mest etterspurte ”Gas” bandet for tiden. De har spilt helt i front med de store danske og utenlandske navnene, og gledet publikum under mange store festivaler og konserter over hele Norden.
Kom, opplev dem tett på og lukk øynene, så er du ikke i tvil!
Østre Gasværk spiller lørdag 12. oktober i teltet. Billetter til festivalen kjøper du her: http://bit.ly/2Pilo6K