Takk for i år!

Dark Season er ferdig for denne gang. Det ble en fantastisk og solfylt høsthelg i Kristiansand med festglade mennesker i hele byen.

Som i fjor ble årets konserter holdt i teltet på torvet. I år satte vi opp det største teltet som noen gang er gjort på øvre torv. Fasilitetene var på topp, det ble servert god mat og godt drikke av våre fantastiske leverandører. VIP-gjestene hadde fått et eget område med egen bar og flott servering. Tre artister hver kveld i tillegg til DJ lørdag ettermiddag fylte teltet av tidenes publikum som danset og sang seg gjennom på fredag og lørdag kveld. Det ble en helt unik stemning under lampene i teltet og lørdag kveld med Morten Abel og Stavangerkameratene toppet virkelig helgen.

Også på Clarion Hotel Ernst var det konserter og her var det Østre Gasværk som spilte Gasolin og Kim Larsen-hits både fredag og lørdag. Utrolig moro å ha de tilbake igjen på Dark Season.

Uten de fantastiske frivillige på Dark Season hadde det ikke vært noe festival. Det er mange som har stått på og sørget for at gjestene våre har fått en fantastisk festivalopplevelse. Tusen takk til alle som har stilt opp – det betyr alt!

Vi vil også takke hele Kristiansand som lar oss sette opp telt på torvet, og som kommer på festival og som er med på å lage liv og røre i byen vår denne helgen i oktober – det ble et lyspunkt i mørketida.

Følg med for spennende nyheter og booking for neste år på vår Facebook-side.

Vi sees i 2019!