Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

Hotel Norge

Hotel Norge

Hotel Norge – Et midtpunkt i byen

Tradisjonsrike Hotel Norge er et hotell i Kristiansand, et sjarmerende hotell av høy kvalitet, og et naturlig valg for alle som ønsker å bo i umiddelbar nærhet til folkelivet og attraksjonene i Sørlandets hovedstad. Fra Hotel Norge går du rett ut i byens gågate – Markens gate – og har også gåavstand både til Kilden Teater- og Konserthus, Fiskebrygga, samt den populære Bystranda. I tillegg er du bare en 10–15 minutters kjøretur unna barnas soleklare favorittsted, Kristiansand Dyrepark.

Hotel Norge tilbyr 172 hotellrom av høy kvalitet, inkludert to flotte suiter. Alle rom har aircondition og deilige Jensen Ambassadør-senger som sikrer den gode nattesøvnen.

Kunsten å nyte livet som gjest på Hotel Norge kan du glede deg over vår unike kunstsamling; alle hotell- og fellesrom er nemlig smykket med i alt 1300 originale kunstverk fra kjente kunstnere som Kjell Nupen, Per Fronth, Ferdinand Finne, Nicolai Widerberg m.fl. Og i toppetasjen, med praktfull utsikt over byen og innseilingen, kan du benytte hotellets trimrom og sauna, eller puste ut i Reflektoriet, et vakkert stille rom personlig utsmykket av Kjell Nupen.

Hotel Norge er stolt sponsor til Dark Season!

http://www.hotel-norge.no/

Samarbeidspartnere