Hotel Norge

Hotel Norge

Hotel Norge – Et midtpunkt i byen

Tradisjonsrike Hotel Norge er et hotell i Kristiansand, et sjarmerende hotell av høy kvalitet, og et naturlig valg for alle som ønsker å bo i umiddelbar nærhet til folkelivet og attraksjonene i Sørlandets hovedstad. Fra Hotel Norge går du rett ut i byens gågate – Markens gate – og har også gåavstand både til Kilden Teater- og Konserthus, Fiskebrygga, samt den populære Bystranda. I tillegg er du bare en 10–15 minutters kjøretur unna barnas soleklare favorittsted, Kristiansand Dyrepark.

Hotel Norge tilbyr 172 hotellrom av høy kvalitet, inkludert to flotte suiter. Alle rom har aircondition og deilige Jensen Ambassadør-senger som sikrer den gode nattesøvnen.

Kunsten å nyte livet som gjest på Hotel Norge kan du glede deg over vår unike kunstsamling; alle hotell- og fellesrom er nemlig smykket med i alt 1300 originale kunstverk fra kjente kunstnere som Kjell Nupen, Per Fronth, Ferdinand Finne, Nicolai Widerberg m.fl. Og i toppetasjen, med praktfull utsikt over byen og innseilingen, kan du benytte hotellets trimrom og sauna, eller puste ut i Reflektoriet, et vakkert stille rom personlig utsmykket av Kjell Nupen.

Hotel Norge er stolt sponsor til Dark Season!

http://www.hotel-norge.no/

FESTIVALKONTORET

Festivalkontoret i Hotel Ernster åpent følgende periode:

tirsdag 24. oktober kl 14:00 - 20:00
onsdag 25. oktober kl 16:00 - 20:00
torsdag 26. oktober kl 14:00 - 20:00
fredag 27. oktober kl 10:00 - 21:00
lørdag 28. oktober kl 10:00 - 20:00

Festivalkontor inngang mellom hotellets hovedinngang og Vestre Strandgate.

TELEFON: 90969100

BILLETTSALG: på ticketmaster.no, Q42, festivalkontoret og i døra til konsertlokalene så lenge det er ledige billetter.

Ledsager OK ved godkjent ledsagerbevis.

Samarbeidspartnere