Artister 2011

Dummy

BJØRO HÅLAND OG COUNTRYSNAKES

Bjøro Håland & Country Snakes vil på veien igjen og låter bedre bedre enn noen gang med tre av de gamle guttene, Kjell Hjemmen, Terje Stensholm og Ansten Josefsen.

Dummy

TINI FLAAT

Gjennom en barndom fylt av sang og musikk, vokste kjærligheten for vakre toner dypere og dypere. Tinis kjærlighet til musikk er en gave og det høres. Hennes ekte sang kommer fra hjertet og bringer glede i den skjeldneste utgave...

Dummy

4 WEEL DRYVE

Bandet startet i 2006 med medlemmer fra Eiken, Konsmo, Åseral og Audnedal. De spiller countryrock hvor inspirasjon blant annet er hentet fra artister som Hellbillies, Brad Paisley og Eagles.

Dummy

KIRKEKONSERTEN

Artistene til Kirkekonserten 2011 er: Anne Cathrine Albert, Bjøro Håland, Caroline Eid Nodeland, Guttane, Enny, Helene og Synnøve Stulien Lauen, Charlie Blackwater, Thom Hell og Myrull.

Dummy

FABULOUS COULD HAVE BEENS

Fabulous Could Have Beens! Ja, hvem kunne ikke vært det hvis bare verden hadde vært rettferdig?
Fabulous Could Have Beens er muligens landets beste party band.

Dummy

LAVA

Lava ble dannet tilbake i 1979, og må kalles en supergruppe i norsk sammenheng. Gruppas musikk er sterkt inspirert av amerikansk funk og vestkyst-pop.

Dummy

CC COWBOYS

CC Cowboys kom som en frisk pust inn i rockemiljøet i 1990. Debutalbumet ”Blodsbrødre” ble en kjempesuksess med store salgstall.

Dummy

HELLBILLIES

Hellbillies er fra Hallingdal og ble dannet i 1990. Bandet klarte å overføre den amerikanske counrtyrocken til norske forhold, takket være bruk av tekster fremført på dialekt.

Dummy

JONAS FJELD

Jonas Fjeld er en av landets mest populære artister. Det hele startet tilbake i Drammen i 1974 med LP-utgivelsen ”Jonas Fjeld Rock’n’Rolf Band”, norsk ”glam rock” med crazy humor. Senere ble navnet forenklet til Jonas Fjeld Band med rock’n’roll ispedd litt country.

Dummy

BARNAS DARK SEASON MED ASGEIR, SJEFEN OVER ALLE SJEFER!

Sjefen over alle sjefer, kommer til Barnas Dark Season!

Dummy

OLE PAUS

Ole Paus er en allsidig herremann. Han er blant annet sanger, gitarist, låtskriver og forfatter. Hans første LP kom i 1970. Med sine personlige tekster og sin særegne stemme vakte han betydelig oppmerksomhet.

Dummy

OTIS GRAND & THE BIG BLUES BAND

Otis Grand ble kåret av magasinet ”Guitarist” til å være en av de 50 største bluesgitarister som noen gang vandret på jorden. I løpet av de siste tjuefem år har Otis mottatt en rekke priser både i Europa og USA.

Dummy

VASSENDGUTANE

Norges mest etterspurte live- band i sin kategori – Vassendgutane – er tilbake på vår festival. Sist de spilte på festivalen var i 2009. Da svingte hele Caledonien-kvartalet.

Dummy

SOULTRAIN OG RENÈ ANDERSEN

Odd René Andersen er viden kjent gjennom mange plateinnspillinger, TV-opptredener, konserter og forestillinger.

Soultrain ble etablert sommeren 2010 som et overskuddsprosjekt.

Samarbeidspartnere