Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

ØSTRE GASVÆRK

ØSTRE GASVÆRK

Østre Gasværk spiller Kim Larsen/Gasolin-kopi, med nerve og respekt for originalene. Sist de var her var det nok ny rekord med publikummere på Ernst!

Et sublimt mix av de mange sangene Kim Larsen har skrevet til sig selv og Gasolin, en god blanding av store og små hits.

René (vokal) vil ikke kalle seg selv det beste Gasolin/Kim Larsen kopi band i Danmark. Det gjør alle jo. Kom heller og hør, før du selv bestemmer deg. Det mest populære og etterspurte ”Gas” band, med det rette repetoaret og kjærlig fortolkende versjoner, med 16 år i bagagen.
René Gerrick gjør ikke noe for å likne Kim Larsen – og takk for det – men når han åpner munnen blir man inn imellom i tvil, og han klarer på én og samme tid å fortolke og kopiere Kim Larsen. Med et absolut velspillende band i ryggen tror man virkelig på Renés versioner av sangene, og det treffer publikum rett i hjertet. Kim Larsen har selv hørt Østre Gasværk og har uttalt: "Ikke nok med at de spiller bedre end vi gjorde i Gasolin i sin tid, de ryger også lige mange cigaretter". Østregasværk har med sine mange år i branchen spilt helt i front med de store danske navnene samt utenlandske. De har spilt i hele Norden under mange store festivals og konserter. Kom, opplev dem tett på og og lukk øynene, så er du ikke i tvil!

Vi gleder oss til å høre Østre Gasværk i CLARION HOTEL ERNST, fredag 19. oktober.

Samarbeidspartnere