Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

SWEET

SWEET

På 70-tallet var The Sweet uten tvil det hotteste bandet i byen med en rekke topp-ti inspillinger i Storbritannia og Europa, inkludert Blockbuster, Hellraiser, Ballroom Blitz, Teenage Rampage og The Sixteens.

I 1975 hadde USA oppdaget bandet med "Fox on the Run" som hit nummer 3 på Billboard 100. En annen egenkomponert hit "Action" fulgte i 1976 og Sweet etablerte seg for alvor i de amerikanske hitlistene.

Hovedsakelig var de et singelband, men med deres album, spesielt Desolation Boulevard (1975) & Give Us a Wink (1976) fremstod de som et hardere rocke band.

Albumet "Level Headed" ble utgitt i 1978 og hitten "Love is like Oxygen" skrevet av Andy Scott, ble enda en prisvinnende hit med millioner solgte over hele verden.

I 1979 forlot den originale lead vokalisten Brian Connolly den opprinnelige gruppen, og Andy Scott, Steve Priest & Mick Tucker fortsetter videre. Nå er dessverre både Brian Connolly og Mick Tucker døde (i henholdsvis 1997 og 2002) og med Steve Priest flyttet til USA, var det bare Andy Scott som var igjen av de opprinnelige. Etter et par endringer i sammensetningen over noen år, har oppsettet fra 2006 vært stort sett vært uendret. Andy Scott (lead gitar / vokal) Bruce Bisland (trommer / sang) Peter Lincoln (lead vokal / bass) Tony O'Hora (Tastatur, gitar / vokal).

Sweet turnerer fremdeles over hele verden, og leverer et av de mest dynamiske og best gjennomførte live show i bransjen. Vi gleder oss!

Sweet  - 1968 til 2017 og teller ....

SWEET SPILLER LØRDAG I TELTET PÅ TORVET.

 

Samarbeidspartnere