Artister

 

Se også vår facebook side

Sponsorer

BJØRN WIKØREN

BJØRN WIKØREN

Bjørn Wikøren er fra Fjotland i Kvinesdal kommune, nå bosatt i Sandnes. Han turnerer rundt i Norge,delvis alene på trubadur- og pub scener, og delvis med eget band.

I Februar 2014 gav Countryartisten ut sin plate nummer to ”Your one and only” som ble spilt inn i Nashville, Tennessee med noen av de beste studiomusikerne innen sjangeren.

Singelen ”Your one and only” som Wikøren slapp har siden den tid fått masse spilletid på radio rundt om i landet. Utgivelsen var etterlengtet fordi Wikøren hadde stor suksess med debutalbumet ”Almost like being There”. Den ble fullrost av kritikere, fikk spilletid på radio og ble vel mottatt av det norske countrypublikum. En video fra platen ble dessuten spilt masse på NRKs Country Jukeboks som nå er nedlagt.

Låten ”Bluberry winter, blackberry wine” fra Wikøren`s første album er å finne som lydspor til filmen ”Inn i mørket” fra 2012 med blant annet Thorbjørn Harr, Kåre Conradi og Laila Goddy på rollelisten.

Wikøren har solgt flere tusen eksemplarer av begge cd`ene. Begge utgivelsene ble belønnet med terningkast 5 i Stavanger Aftenblad.

Wikøren blir i dag spilt på radio i Norge, Sverige, Danmark og Nederland.

Han turnerer rundt om i Norge, har hatt flere konserter i Danmark, samt tv opptreden i Danmark. Stått på scener både i England og USA.

Du hører han i Teltet lørdag 28. oktober kl 1530.

Bjørn Wikøren band består av:

·         Ole Andre Bergem: Trommer

·         Helge Nordbrønd: Bass

·         Thor Kristian Klepp: Gitarer

·         Mark Hunter: Gitarer.

Musikken finner du på Itunes, Spotify og Youtube

 

www.bjornwikoren.com

Samarbeidspartnere