Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

2017 - JUBILEUMSKONSERT - Q42

2017 - JUBILEUMSKONSERT - Q42

Dark Seasons 20-års jubileum starter med Jubileumskonserten i Q42. Torsdag 26. oktober 2017.

Artistene du kan høre på jubileumskonserten i Q42 er: Bjøro Håland, Bjarne Brøndbo, Henriette Lie, Anne Karin Kasa, Ole Bjørn Rasch og Annbjørg Lien, Flekkerøy Soulchildren / Teens

NB: BILLETTER KJØPES HOS Q42http://q42.no/arrangement/dark-season-20-ars-jubileumskonsert/.

 

 

Country Countrykongen Bjøro Håland feirer 50 år som artist med ny plate og kulturhusturné! 
Med et 40-talls gull- og platinaplater, et utall av listetopper i en rekke land og et platesalg på mer enn 4 millioner plater er Bjøro Håland blitt en kjent og kjær artist både i inn- og utland.
Med sin karakteristiske varme signaturstemme vil han fremføre gamle standardlåter, svisker fra 60-tallet og frem til i dag og, selvfølgelig, klassiske countryballader.

 

Når det gjelder Charlie Blackwater er det bare å si: ”Du tro det ikke før du hører det”. Ingen, som er tilstede på hans konserter, glemmer de fantastisk vakre tonene som kommer ut av alle hans munnspill. Hans versjon av ”Amazing Grace” går rett i hjertet. Charlie har vært Dark Season gjest flere ganger og aldri har noen opplevd en ro slik at du ”hører knappenåla falle” når han spiller. Charlie skaper virkelig magiske øyeblikk. Ikke gå glipp av Charlie Blackwater når han trakterer sine munnspill i Q42.

Annbjørg Lien er en av Norges dyktigste musikere og en fremragende folkemusikkambassadør. Hun har vært velkjent i spellemannskretser siden hun var liten, men har etterhvert vunnet et langt bredere publikum, og har gjennom sine plateutgivelser markert seg som en verdensmusiker av format.
Til konserten i Q42kommer hun sammen med Bjørn Ole Rasch, en av de aller mest profilerte tangentutøverne i Norge. Hans musikalske virke omfatter i hovedsak som produsent, arrangør, komponist og artist i en rekke sammenhenger. I 2002 ble Bjørn Ole Rasch utnevnt som landets første professor i rytmisk musikk, har som tangentmann, komponist og arrangør vært bort i de aller fleste som betyr noe på den norske musikkscenen. Felles med Lien har han evnen og lysten til å skape musikk på tvers av de ulike sjangergrensene.
 

Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar, noe han får vist til sitt fulle i Bærre Bjarne - et musikalsk stand-up show fylt med sang og verbale krumspring.
Det blir garantert mye allsang og latter når Bjarne tar for seg temaer som barn, oppvekst, turnélivet, sosiale medier, teknologiens utvikling fra 70 tallet samt det å være pop stjerne i Norge - Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som Vinsjan På KaiaKonfirmasjonsdressen, Som splintra speil, Det fine vi hadd sammen og mange, mange flere.
Vi lover deg en helstøpt aften med "bærre" Bjarne!

 
Flekkerøy Soulchildren / Teens er en sangglad gjeng på nærmere 70 medlemmer. Koret synger sanger med musikk som har elementer fra  pop, rock, soul, R'n'b og gospel. Med trøkk og sangglede er koret med på å spre det glade budskap og vinne barn og unge for Jesus, som er en viktig del av korets visjon.
 
 
 
Anne Karin Kaasa trives i forskjellige stilarter, men har røttene i folkemusikken. Arbeider med norsk musikk/folkemusikk i ny form, gjerne med impulser utenfra
Hun har mottatt Bygland Kommunes kulturpris og Bygland mållags målpris.
Konserter nasjonalt og internasjonalt, Danmark, Tyskland, Sveits, Irland, Israel m.m. Den mest omfattende turneen var i Japan med 20 konserter i 19 japanske byer fra nord til sør.
Gjennombruddet kom med ”Svalande vind” med 22000 solgte eksemplar. Den siste utgivelsen var jule-cdèn» Eg såg eg», som høstet femmere og seksere fra anmelderne. 

Henriette Lie, 27 år - født og oppvokst på Karmøy i en familie hvor musikken alltid har stått sentralt. Gikk på Skeisvang videregående skole på musikklinjen og har senere studert musikk på lærerhøgskolen i Bergen. På grunn av kjærligheten endte hun opp her i Kristiansand, hvor hun når har bodd i to år. Ifjor utgav hun  juleplaten  «Julefred», som er en blanding av nye og kjente julesanger – arrangert og produsert av Jon Kleveland. Ellers synger hun i gospelkoret Exodus og Kristiansand Studiokor.

 

Samarbeidspartnere