Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

PAUL YOUNG

PAUL YOUNG

For mange er Paul Young synonymt med 80-tallet og MTV. Han har en myk og følsom stemme, og mange vil nok huske de store hit’ene «Come Back And Stay», «Wherever I lay My Hat», «Everytime You Og Away», «Everything Must Change» og «Love Of The Common People».

Paul Young var en av de artistene som preget hitlister og MTV gjennom store deler av 80-tallet, og må regnes som et av de store ikonene fra britisk pop i den perioden. Alle de nevnte singlene nådde opp blant Top Ten UK Singles.

Paul Young har vært aktiv som musiker siden 1978, og fremdeles holder han en rekke konserter i Europa. Selv om han har hatt blitt noen år eldre siden den gang, har han beholdt mye av guttesjarmen som han ble kjent for.

Hans store gjennombrudd skulle kommer i 1984 med en stor konsertturne i USA. Den turneen ble en stor belastning for ham stemmemessig, og resten av året hadde han mer eller mindre sangforbud. Stemmen hans var klar i tide til å bli med på en av de mest kjente julepoplåtene de siste 40 årene – nemlig singlen «Do They Know It’s Christmas» med Band Aid.

Gjennom sin karriere har Paul Young vært innom flere kortlivede band som Kat Kool & the Kool Cats, Streetband and Q-Tips. I 1993 dannet han bandet Los Pacaminos som siden den gang har vært hans band. Siden slutten av 90-tallet har Paul Young ikke kommet med mye nytt materiale. Med bandet Los Pacaminos har hatt gitt ut to album, «Los Pacaminos (2002) og «A Fistful of Statins” (2014). Los Pacaminos er band som spiller Tex-Mex/Country musikk.

Paul Young har utgitt 8 studioalbum, 1 livealbum, 13 samlealbum med både gammelt og ikke utgitt materiale og 36 singler.

KICK SCENE 22. OKTOBER

Samarbeidspartnere