Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

MANFRED MANN’s EARTH BAND

MANFRED MANN’s EARTH BAND

Manfred Mann’s Earth Band kommer til Dark Season for tredje gang. MMEB er et av de store bandene fra 70-tallet med kjente låter som “Mighty Quinn”, «Davy’s On The Road Again», «Blinded By The Light» og flere andre kjente låter.

MMBE er et fantastisk liveband som har god kontakt med sitt publikum, og de vet hvilke låter som skal til for å få opp stemningen og humøret. Sist gang de gjestet Dark Season Festivalen opptrådte de på Kick Scene, i år opptrer de også på Kick Scene slik at alle skal få se og oppleve dette fantastiske bandet.

Manfred Mann har vært i den britiske musikkbransjen i snart 50 år, og har vært med å starte en rekke ulike band. Det hele startet med samarbeidet med Mike Hugg hvor de i stor grad spilte blues. Suksessen de fikk ført til dannelsen av Manfred Mann Chapter Three som ble et relativt kortvarig eksperiment. Det hele endte med at Manfred Mann startet The Earth Band i 1971 og ble senere hetende Manfred Manns’ Earth Band.

Manfred er kjent for sine tolkninger av andre artisters låter, blant annet Bod Dylan, Bruce Springsteen og Sting.

Frem til mot slutten av 70-tallet var bandet et av de ledende bandene i Storbritannia men da punkrocken gjorde sitt inntog i 1978 forsvant MMBE ut i mørket. Men nye området dukket opp, både i USA, Australia og på det europeiske kontinentet, og i 1991 kom bandet nok en gang på banen, og har siden den gang vært på små og store turneer verden over.

Vi gleder oss til gjensyn med denne fantastiske gjengen av musikere som kommer til å gi oss en stor opplevelse på Kick Scene.

KICK SCENE 21. OKTOBER

 

Samarbeidspartnere