Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

KIRKEKONSERTEN 2016

KIRKEKONSERTEN 2016

Årets Kirkekonsert under Dark Season kan bli en av tidenes beste.

Artistene tror vi vil trekke mange publikummere til Kristiansand Domkirke. Mannskoret Gaasehud som et av mange lokale mannskor, The Norwegian Gospel Singers med Tom K (Tom Jarle Istad Kristiansen), Bjøro Håland og Bjørn Eidsvåg kommer til å gi oss en variert og spennende kveld.

Det er selvsagt alltid vanskelig å spå fremtiden, men sammensetningen av årets artister i Kristiansand Domkirke skulle tilsi at dette blir en opplevelse av de sjeldne. Mannskoret Gaasehud kjenner vi godt til fra før, og vi vet hva de leverer av sang og kvalitet. Gjennom The Norwegian Gospel Singers og Tom K blir vi tatt med på en sterk og følsom reise gjennom gospelsang. Tom K’s personlige erfaringer kommer til syne gjennom flere av hans sanger.

«Grand Ol’ Man» Bjøro Håland trenger ingen presentasjon. Han har vært med siden starten på Dark Season, og hans stemme blir bare bedre og bedre, og passer godt inn i det store kirkerommet som Domkirken er. Når så en annen av Norges mest kjente og folkekjære artister Bjørn Eidsvåg entrer scenen, «fullbyrdes» konserten i Domkirken. Eidsvåg har underholdt oss i flere tiår, og han har produsert hit’er og kjente sanger på løpende bånd. Han er en stor entertainer, og hans kraftfulle og følsomme stemme kommer virkelig på plass i kirkerommet.

Rekkefølgen her er ikke nødvendigvis den rekkefølgen artistene vil opptre i Domkirken. Det eneste som er sikkert, er at dette kommer til å bli en fantastisk kveld. Vi i Dark Season gleder oss stort til dette.

Vel møtt alle sammen.

Samarbeidspartnere