BJØRO HÅLAND, CROWTOWN & COUNTRY SNAKES

BJØRO HÅLAND, CROWTOWN & COUNTRY SNAKES

For andre år på rad får vi oppleve Bjøro Håland opptre sammen med Crowtown & Country Snakes. Konserten i fjor var en suksess fra begynnelse til slutt, og tok oss gjennom nesten 50 år med norsk countryhistorie. Vi forventer oss mye av disse fantastiske musikerne.

Allerede tidlig på 70-tallet ble vi kjent med Country Snakes da de var fast husband på et av NRKs lørdagsprogram. Både Ottar «Big Hand» Johansen og Lillian Askeland har vært vokalister i Country Snakes.

Senere har også yngre generasjoner kommet til gjennom bandet Crowtown, som utgjøres av brødrene Remi, Richard og Bjøro Hjemmen. De har sitt slektskap til Kjell Hjemmen som spiller i Country Snakes.

Til sammen har denne gjengen solgt opp mot 5 millioner album og når man hører musikken deres, er det lett å forstå at mange kjøper platene deres. Det er musikk til å bli glad i. Med Crowtown blir det hele fullendt for å si det litt religiøst.

Både Country Snakes og Bjøro Håland har gjort stor suksess på egenhånd. Country Snakes trekker flere tusen til dansetilstelninger og sammen med Crowtown får bandet en fantastisk dynamikk og dybde i musikken.

Bjøro har i en mannsalder vært det store trekkplasteret på Høstfesten i Minot, North Dakota. Bjøro har blitt kåret til Europas beste mannlige sanger og hans livsverk ble kronet da han ble slått til Ridder av 1. Klasse av Den Norske Fortjenesteorden. Denne utmerkelsen fikk han for sitt arbeid med å fremme de mellomfolkelige forbindelser mellom Norge og USA, særlig innen musikk.

Dette blir en fantastisk kveld, det er bare å glede seg til vår «Høstfest» med Bjøro Håland, Crowtown & Country Snakes

 CALEDONIEN HALL 22. OKTOBER

FESTIVALKONTORET

Festivalkontoret i Hotel Ernster åpent følgende periode:

tirsdag 24. oktober kl 14:00 - 20:00
onsdag 25. oktober kl 16:00 - 20:00
torsdag 26. oktober kl 14:00 - 20:00
fredag 27. oktober kl 10:00 - 21:00
lørdag 28. oktober kl 10:00 - 20:00

Festivalkontor inngang mellom hotellets hovedinngang og Vestre Strandgate.

TELEFON: 90969100

BILLETTSALG: på ticketmaster.no, Q42, festivalkontoret og i døra til konsertlokalene så lenge det er ledige billetter.

Ledsager OK ved godkjent ledsagerbevis.

Samarbeidspartnere