Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

4 WEEL DRYVE

4 WEEL DRYVE

Det er noen år siden sist gang 4 Weel Dryve opptrådte på Dark Season Festivalen. Mye har skjedd siden den gang.

4 Weel Dryve er et av vår generasjons nye countryrockband fra Vest-Agder. Bandet ble startet allerede i 2006 og har siden da spilt på alt fra puber til de viktigste og største scenene i regionen. I 2011 ble den egenproduserte singelen "Heile Livet" sluppet. Singelen ble spilt på flere radiostasjoner og skapte stor begeistring fra publikum. Bandets lydbilde er sterkt inspirert av amerikanske og norske countryrock artister, men gjør sin egen tolkning av dette lydbildet.

Våren 2015 startet arbeidet med bandets debutalbum. En rekke låter på dialekt ble skrevet og klargjort. Ved en tilfeldighet fikk Skjalg Mikalsen Raaen hørt noen av låtene som var innspilt som demoer, noe som førte til at han som produsent ville samarbeide med bandet. Skjalg er mest kjent som leadgitarist i Åge Aleksandersen og Sambandet og har jobbet med en rekke kjente artister - blant annet Ida Jenshus, Tone Damli Aaberge, Sie Gubba og Bjarne Brøndbo. Målet var å lage ei annerledes countryrock-plate på norsk og skape en egen identitet. Platen som har fått tittelen "4WD" ble sluppet i april 2016 og er en plate med egenskrevne tekster og melodier. Platen er mixet av Skjalg Mikalsen Raaen i Strengeleik studio i Trondheim, men er hovedsakelig spilt inn i LL Studio i Mandal.

Bandet slapp også en musikkvideo til låten "Bryllaupsvise fra Åseral" i januar 2016.

Et ofte stilt spørsmål: Er bandnavnet skrevet feil? Da bandet ble startet og bandnavn skulle finnes, syntes vi det var en god ide å skrive navnet på en annerledes måte. Derav stavemåten.

Dette blir en knall kveld med mye god musikk. Her er det bare å sikre seg billetter så fort man bare kan.

 

Hvem er 4 Weel Dryve?

Andreas Ougland - Vokal

Christian Seneger - Trommer og perkusjon

Erik Røysland - Leadgitarer

Harald Leland - Akustisk gitar og kor

Glenn Håland - Bass

CALEDONOIEN HALL 22. OKTOBER

Samarbeidspartnere