Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

SMOKIE (UK)

SMOKIE (UK)

Smokie turnerer i Norge også i 2015. Dette er det evig populære bandet, som slo gjennom første gang i Norge med «If you think you know how to love me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living next door to Alice».

Det fortsatte med levere store hits og storselgere til langt ut på 90-tallet. Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket.

Enten man liker dem eller ikke, vet alle hvem de er og kjenner noen av låtene deres. De har et stort og svært trofast publikum, over store deler av verden. Men Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter de å komme tilbake hit, for å møte sitt entusiastiske publikum. Smokie har gjestet Dark Season festivalen flere ganger, og hver gang har det vært fullt trøkk fra både scenen og publikum. Dette blir en konsert i allsangens tegn.

De har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale.

STED: CALEDONIEN HALL 24. OKTOBER

Samarbeidspartnere