Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

ROCKIN’ BLUES TRAIN, Caledonien Hall, lørdag 25. oktober 2014

ROCKIN’ BLUES TRAIN, Caledonien Hall, lørdag 25. oktober 2014

Rockin’ Blues Train (RBT) gjorde sin første konsert allerede i 1990. Medlemmene i bandet har alle lang fartstid bak seg både på den lokale og nasjonale spillearena.

RBT  spiller drivende rock og  setter sitt eget musikalske preg på kjente gromlåter, og  krydrer repertoaret med innslag av kjente  bluesklassikere.  Så her trengs ingen lykkepiller for å komme i stemning.

Jan Erik Moen bass/ vokal har vært en profilert musikker i Kristiansand gjennom et «langt» musikkliv og er kjent fra band som Runner Sect,  Clotho Swip, Smittys Corner, Mike’s Band og  Mike and the Blue Family. Alle med solid suksess.

Tony Drozdjek gitar/vokal har vært drivkraften i flere band og oppnådd annerkjennelse og suksess med band som Witchcraft, Burbon Blues Band og Ræga Råkkers. Tony har ry på seg for å være en av byens fremste rockegitarister.

Hans Petter Bentsen trommer/vokal kom inn i RBT i 1997 og har holdt beaten siden den gang. HP har lang erfaring som trommis og har spillt i Ræga Råkkers,  Mike’s Band, Smittys Corner og Bootleg Blues Band. 

Hanne Swatland er bandets kvinnelige vokalist/fløyte. Hanne har sunget «hele» livet og har i motsetning til gutta i bandet hovedsakelig vært freelance musiker  med opptredener på utallige arenaer rundt om i Norge.

Samarbeidspartnere