Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

PAT SHARP - Caledonien Hall, fredag 24. oktober 2014

PAT SHARP - Caledonien Hall, fredag 24. oktober 2014

Pat Sharp var ikke mer enn 20 år gammel da han presenterte sitt aller første show på BBC1 i 1982. Etter å ha vært vert for dette showet i et år, samt en rekke TV-opptredener for «Top of the pops», gikk han videre til Capital FM hvor han var de neste ti årene.

Begge programmene gikk midt på dagen. Pat Sharp fikk med seg en rekke priser, blant annet Sony Gold Award og samlet inn nærmere 3,5 millioner kroner til veldedighet. Han er den eneste som har klart å få to show som går midt på dagen for to ulike kanaler til å bli nummer 1.

Pat Sharp representerer radio program syndikatet «All the hits», som går på en rekke radiostasjoner verden over, fra Storbritannia til Thailand, samt som radiostasjon for en rekke av verdens største flyselskap. I det siste har Pat Sharp vært vert for et kveldsprogram på Smooth Radio. Hver helg er han via UTV Network å se på 9 stasjoner med sitt show « Pat Sharps’ Saturday Night Party».

Av meritter som radio- og TV-vert, kan nevnes ITV showet «Funhouse» i 12 år (showet går nå i reprise på ITV), «What’s up Doc», «10 Sharp», «Sky One’s UK Top 40». Det som kanskje har gjort Pat Sharp mest kjent utenfor Storbritannia, er Sky Channels første pop-video show, «Skytrax», som ble sett av 40 millioner i Europa via kabel eller parabol.

Pat Sharp er fremdeles aktiv med en rekke show, enten som vert eller fast gjest, og må regnes som en av Europas fremste eksperter innen popmusikk. I sine tidligste år fikk han frem minst 7 hit’er, og er i dag en populær DJ på kjente feriesteder som Ibiza, Mallorca, Frankrike og Østerrike, samt at han kjører en rekke retroshow i Norge, Oman og Dubai.

Pat Sharp blir den perfekte avslutningen på en kveld som definitivt må kalles for Pop’ens aften og tidenes vorspiel når han entrer scenen etter Boney M.

Samarbeidspartnere