Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

ASK EMBLA - Kick Scene, fredag 24 oktober 2014

ASK EMBLA - Kick Scene, fredag 24 oktober 2014

Ask Embla består av norske Ina Wroldsen Ellwood og svensk-islanske Arnthor Birgisson. De er begge låtskrivere/produsenter som sammen og hver for seg har jobbet med noen av verdens største artister.

I 2013 var deres debutalbum Northern Lights det mest populære norske albumet på strømmetjenesten Wimp.

Aske Embla og debutalbumet Northern Lights er resultatet av et musikalsk samarbeid som var magisk fra første møte. Musikken er preget av personlige tekster og arrangementer hvor Ina og Arnthors nordiske opphav kommer tydelig til uttrykk. Den har mange elementer i seg; folkemusikk, hymne, electropop og club for å nevne noen. Til tross for alle de forskjellige elementene går det en nydelig rød tråd gjennom all musikk de lager sammen.

Nothern Lights og singelen Fathers Eyes har siden albumet ble sluppet i mai hatt over 6 millioner avspillinger på ITunes og Fathers Eyes har ligget 21 uker på VG-lista.

Ask Embla er to uhyre talentfulle musikere i «fri dressur». De har satt av sommeren 2014 til konserter/festivaler. Live presenterer de musikken fra Northern Lights, samt en del nytt materiale fra deres kommende album.

Samarbeidspartnere