Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

LADIES FIRST

LADIES FIRST

Gjør deg klar til å bli bergtatt! Party- og backingbandet Ladies First bobler over av ungdommelig energi og kvalitet i alle ledd. Dette allsidige bandet oppfyller dine ønsker, enten du trenger et energisk partyband eller et stilfullt husband.

Hellen Thonhaugen, Marianne Lie Marnburg og Hanne Birgitte Omdal utgjør vokaltrioen i front. Sammensetningen av disse tre sterke personlighetene gir en synergieffekt av de sjeldne. De utgjør et fyrverkeri av blendende sterk vokal, energi og formidlingsglede. Du vil garantert bli revet med.

Kompet i bandet tas vare på av de beste hender kongeriket har å oppdrive. Håkon Eivind Larsen, Jørund Almås, John Anders Råken og Håkon Sagen har spilt med noen av de største artister og oppsetninger i Norge. Her kan det nevnes Trine Rein, Carola, Tone Damli Aaberge, Maria Mittet Haukaas, Dreamon, Chand etc.

Målsetningen til bandet er å få publikum til å danse, synge og bli revet med av stemningen. Derfor er repetoaret lastet breddfull med kun kjente og kjære hits fra de siste fire tiår, med hovedvekt på 70- og 80-tallet. Repertoaret er satt sammen slik at alle mellom 20 og 70 år skal ha like stort utbytte av det.

Det er bare å glede seg.

Ladies First er et syvmanns band. På tross av sin unge alder har de lang rutine på backing av artister og fanfare/snutte spilling i talkshow/awardshow settinger.  Samtidig er de et forrykende partyband av de sjeldne.

 

Ladies First spiller på CD’en lørdag 19. oktober.

Samarbeidspartnere