Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

EGIL ELDØEN

EGIL ELDØEN

KONSERTEN ER UTSOLGT! Eldøen har sin styrke i soul-inspirerte ballader, og han er en av de få norske artister som blir berømmet i utlandet for sin engelske diksjon.

Egil Eldøen er nok mest kjent som vokalist i Lava, men har gjort flere soloplater. Han har jobbet med andre artister både som artist og produsent, bl.a Torhild Sivertsen, Trine Rein, Tor Endresen med flere. Gjennom sitt samarbeid med Randy Crawford, ble Lava og Egil Eldøen også kjent i utlandet med låten «You» som kom ut i 1984, og som var sterkt medvirkende til at Lava fikk Spellemannsprisen i 1984.

Den første soloplaten kom allerede i 1985 og på sin tredje soloplate gjorde han nok en duett med Randy Crawford, «The Best Of Me». Etter denne soloplaten, startet Egil Eldøen en trio med Rolf Graf og Olav Stedje. Egil Eldøen produserte en barneplate i 2009, Pinnchio, Ai-ai -ai og jobber som låtskriver og produsent i eget lydstudio. August 2010 kom Compilation og samle CD'en "The Best of me". Han har også komponert, produsert og deltatt på barneplaten "Splash".

Samarbeidspartnere