SOULTRAIN OG RENÈ ANDERSEN

SOULTRAIN OG RENÈ ANDERSEN

Odd René Andersen er viden kjent gjennom mange plateinnspillinger, TV-opptredener, konserter og forestillinger. Soultrain ble etablert sommeren 2010 som et overskuddsprosjekt.

Mange mannlige artister ønsker at de hadde et snev av René's stemmeprakt og musikalske uttrykk. Dette er en artist av et kaliber som ikke er dagligdags i Norge. Med solodebuten "Break of Dawn" ble han regnet som en etablert sanger i særklasse, Dette solgte hele 42 000 eksemplarer uten TV reklame! Etter dette kom han med oppfølgeren: det enda friskere albumet Good Company (EMI) og Dagbladet skrev: "hans behagelige og sjelfulle stemme er albumets bærende kraft, og live-innspillingen sørger for et levende uttrykk; som består av rhythm'n'blues, soulpop og ballader".

 

Soultrain ble etablert sommeren 2010 som et overskuddsprosjekt.

Bandet består av en god blanding av gamle og nye venner, alle etablerte musikere som har spilt sammen med en rekke norske og internasjonale artister. På repetoaret står hovedsakelig  soulklassikere, men også enkelte låter som de/vi har et spesielt godt forhold til. Foruten den faste gjengen stiller vi på Dark Seaon festivalen med Odd René Andersen, ofte omtalt som Norges beste soulsanger. I tillegg stiller Bendik Hofseth i blåserekka, kjent fra flere titalls utgivelser både nasjonalt og internasjonalt.

 

Soultrain på Dark Season :

Odd Rene Andersen : vokal

Sophia Kristina Mendoza : vokal

Steinar Revheim : vokal

Vidar Bøe : tangenter

Erik Gunvaldsen : gitar

Per Kolstad : tangenter

Wallen Mjåland : bass

Bruce Rasmussen : slagverk

Tore Bråthen : trompet

Bendik Hofseth : sax

 

CDen

Lørdag 22. oktober

24:00

Samarbeidspartnere