Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

PLUMBO

PLUMBO

Plumbo er et band fra Sande i Vestfold som så sitt lys første gangen i 1999.

Dette har så langt resultert i 4 Gullplater, 1 Spellemannpris og 5 CD utgivelserFull Åpning (2002), På vei til Harryland! (2007), Råkk’n Råll Harry (2010), Møkkamenn Live (2011) og Rådebank (2012).

I 2010 fikk gruppa en hit med sangen «Møkkamann» og vant Spellemannprisen 2011 i klassen «Årets Hit». Låten ble lastet ned nok ganger fra iTunes til at den fikk Gull-plate for 5000 nedlastinger. Singelen har nå solgt til platina.  Plumbo er en av de første artistene i Norge som får trofé basert på digitalsalg.

I forbindelse med TV2′s høstsatsning for 2011, Ønskedrømmen, deltok Plumbo i konkurransen Drømmelåta i Holmestrand med låten «Drømmeland».

I 2012 deltok Plumbo i Melodi Grand Prix med «Ola Nordmann» som raskt solgte til Gull. De var publikumsfavoritter og fikk flest stemmer i delfinalen som sendte bandet rett til finalen i Oslo.

Plumbo har nå i 2013 valgt å sette fokus på psykisk helse på bakgrunn av at bandets trommeslager Hans Inge «Hasse» Rønningen som måtte slutte i bandet grunnet psykiske problemer og kommer nå på nyåret ut med singelen «Tøft å ha det tøft» hvor alle inntekter skal gå til Rådet for psykisk helse.
Sangen hadde premiere på Rockefeller i Oslo lørdag 19. januar 2013.

Plumbo er for tiden et av Norges mest turnerende band med utsolgte hus over hele landet. Med tekster som har en smittende effekt på publikum fra frontfigur Lars-Erik Blokkhus, blir man fort i godt humør. Plumbo er et fantastisk liveband som leverer et forrykende sceneshow som bare må oppleves og som får publikum til å hive seg ut i allsang.

Plumbo spiller i CD’en, fredag 18. oktober 2013. Billettsalget er allerede i gang på Billettservice.

Samarbeidspartnere