FABULOUS COULD HAVE BEENS

FABULOUS COULD HAVE BEENS

Fabulous Could Have Beens! Ja, hvem kunne ikke vært det hvis bare verden hadde vært rettferdig? Fabulous Could Have Beens er muligens landets beste party band.

Monroes-vokalist/gitarist/låtskriver Eivind Rølles, velkjent plateprodusent og Bjørn Eidsvåg-bassist Håkon Iversen, sangerne Lenny Kittelsen og Arild Bjerkeli, gitaristen Hans Aaseth og trommeslageren Totto Hansen,- det perfekte partybandet for et publikum uten sans for danseband i hvite dresser!

De serverer låter med Beatles, Stones, Kinks og Creedence bare for å nevne noen av de store. Hit etter hit fra 60- og 70-tallet går igjen når tidligere Monroes medlem Eivind Rølles & Co. trår til med alle sine coverversjoner av rockens udødelige låter. Musikkglede er muligens et dekkende ord. Fabulous Could Have Beens gir oss en vidunderlig reise gjennom pop og rockmusikkens verden de siste 40 årene. Lenge leve nostalgien. De har vært utallige ganger på Dark Season og regnes nesten som fast inventar. Vi er glade for å ha dem med i år også og vi må ha rikelige doser.

CDen

Fredag 21. oktober

24:00

Samarbeidspartnere