BJØRO HÅLAND OG COUNTRYSNAKES

BJØRO HÅLAND OG COUNTRYSNAKES

Bjøro Håland & Country Snakes vil på veien igjen og låter bedre bedre enn noen gang med tre av de gamle guttene, Kjell Hjemmen, Terje Stensholm og Ansten Josefsen.

I tillegg er Bjøro Hjemmen ( Crowtown )med på kor,mandolin og gitarer.Første møtet mellom Bjøro & Country Snakes fant sted i 1971 altså for 40 år siden, og etter hvert utviklet det seg til å bli et særdeles fruktbart samarbeid. Country Snakes fra Kråkstad / Ski ble startet i 1967 og er et av Norges mest populære band når det gjelder platesalg og publikumsfremmøte.

Gruppen står i musikalsk leksikon omtalt som ” legendarisk ” og trekker man mellom 10 000 og  20 000 mennesker på utekonserter og 4 000 på danse tilselninger er denne omtalen sannsynligvis helt på sin plass. Gruppens første album ble utgitt tidlig 70 –tall.De var husbandet i Vidar Lønn Arnesen’s” Landhandel ” i NRK og var også ryggraden i de første Countryfest platene. Bandet var forut for sin tid og startet i 1978 sitt eget plateselskap kalt TONEP med seg selv og Bjøro Håland i stallen. De gav ut Bjøro Håland’s første 2 solo albumer ” To my friends ” og  ” My Nashville album ” og 6  album med seg selv og gjesteartister,selfølgelig med  medvirkning av Bjøro. Dette resulterte i meget høye salgstall. Publikumsrekordene fra mange av stedene de opptrådte på står der ennå i dag. Bandet har og vert fast band for Ottar Johansen, Lillian Askeland og Anne Engh.

Men det er med Bjøro i spissen de har høstet størst suksess med opptreden på Wembley London, turne i Skottland med Lena Martell, og utallige  ”Dagbladets Ønskekonsert ” i Konserthuset utallige TV opptredener i inn og utland.

Gå ikke glipp av Bjøro & country Snakes som har konsert i CDen fredag 21 okt 2011

Caledonien Hall

Fredag 21. oktober

22:00

Samarbeidspartnere