SLADE (UK)

SLADE (UK)

Slade var kanskje det mest fremtredende glamrockbandet på 70-tallet. Deres drivende rock’n’roll gav en mengde hits. Det er nok å nevne Coz I Luv You, Mama We’er All Crazee Now, Cum On Feel Th Noize, Skweeze Me Please Me og My Oh My. Både deres singler og album gikk til topps år etter år.

Populariteten var så stor at enkelte sammenlignet dem med The Beatles. Gruppa huskes også for sine fanatstiske sceneshow. Etter en stille periode tidlig på 90- tallet fikk gruppa en ny opptur da fans over hele koden ville ha dem på veien igjen. Slade er populære over alt og gir fortsatt massevis av konserter, spesielt i Europa. I England har de årlig en Merry Christmas Tour i desember.

Dagens besetning består av originalmedlemmene Dave Hill – guitar/vokal og Don Powell – trommer, John Berry – bass/gitar/vokal/fiolin og Mal McNulty – vokal/gitar.

Slade er fortsatt en av de mest spennende gruppene som gir alt på scenen. Ta på de gamle slengbuksene og platåskoene, og slå ut håret for en forrykende rock’n’roll kveld.

Samarbeidspartnere