Kirkekonserten 2018

Dark Seasons åpningskonsert er tilbake i Domkirka, og vi har troen på at dette kan bli en av våre aller beste kirkekonserter.

Artistene som skal fylle Domkirka er: Mannskoret GaasehudHanne SwatlandOakland RainTor Endresen, og ikke minst vår egen kjære Bjøro Håland.  Så sammensetningen av årets artister vil tilsi at dette vil gi oss en meget variert og spennende kveld. 

Mannskoret Gaasehud kjenner vi godt til fra før, og vi vet hva de leverer av sang og kvalitet.

Oakland Rains har spilt utallige konserter i hele Norge og utlandet. Med boblende livsglede og stor entusiasme, ønsker duoen å vise hva de har å by på. Med stort engasjement for hva som skjer i verden og hvordan det oppleves å vokse opp i vår tid, er stemmen deres lyden av noe nytt og genuint. Nå gleder Oakland Rain seg til å innta scenen på Dark Season.

Hanne Swatland vokste opp i Kristiansand med musikk rundt seg på alle bauger og kanter. Hun «debuterte» som Dark Season-sanger som 13-åring under en diger Stetson-hatt hun fikk i gave av Bjøro Håland. Siden har hun varmet opp for band som Nazareth med Kristiansandsbandet Rockin’ Blues Train, og spilt og sunget på frilansbasis. Vi gleder oss til å høre henne i Domkirken.

Tor Endresen har gått fra suksess til suksess gjennom årene og utviklet sine mange talenter som vokalist, komponist og revyskuespiller. I mange år har Tor gjort stor suksess med Strømmestiftelsens førjulskonsert «Stille Natt, Hellige Natt» sammen med flere av landets fremste kunstnere.

«Grand Ol’ Man» Bjøro Håland trenger ingen presentasjon. Han har vært med siden starten på Dark Season, og hans stemme blir bare bedre og bedre, og passer godt inn i det store kirkerommet som Domkirken er.

Rekkefølgen her er ikke nødvendigvis den rekkefølgen artistene vil opptre i Domkirken. Det eneste som er sikkert, er at dette kommer til å bli en fantastisk kveld. Vi i Dark Season gleder oss stort til dette.

Vel møtt alle sammen.