Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

KONSERTENE – FREDAG 27. OKTOBER

Aktuelt

For første gang i Dark Seasons historie ble hovedkonserten holdt i et telt på Øvre Torv, og for en fest det ble. De som ikke kjøpte billett har virkelig gått glipp av tre fantastisk band og underholdning av aller ypperste klasse!

Det var god stemning gjennom alle tre konsertene, selv om det nok var Hellbillies som trakk flest folk. Teltet fungerte meget bra som konsertarena, med god lyd og lysshow.

Først ut var den tidligere gitaristen i Dr. Hook, Keith Austin. I løpet av en times tid fikk publikum serverte kjente låter fra Dr. Hook og hits fra 60-tallet. Og de av publikum som hadde møtt opp til konserten gav full respons, med dans og noe allsang. Keith Austin er både en glimrende gitarist og vokalist, og det oste spilleglede av ham og bandet. Keith Austin har spilt på Dark Season en rekke ganger, og for første gang stod han på en scene som passet ham og musikken. Det var dog hitene fra Dr. Hook som gav mest lyd fra publikum, spesielt på «Sylvia’s Mother» hvor publikum virkelig deltok.

Neste artist ut var Bjøro Håland & Country Snakes. At Bjøro er i verdensklasse som countryartist er det ingen tvil om, og for et publikumstekke. Sammen med Country Snakes gav de publikum akkurat det de ville ha, gamle og kjente svisker og låter fra Bjøro sitt siste album. Med seg hadde de også Crowtown som består av sønnene til flere av medlemmene i Country Snakes. Crowtown spiller en mer moderne country, men det er musikk som fenger publikum. Bjøros stemme blir bare bedre og bedre, og han er en publikumsmagnet av de sjeldne, og han vet absolutt hvordan han skal flørte med publikum. Her kom kjente og kjære låter av Jim Reeves, Johnny Cash med flere, samt flere av hans egne låter. Stemningen var høy fra første strofe. Dette er voksne menn som blir til lekne gutter på scenen, og det var nok mange damehjerter som banket ekstra hardt da Bjøro fremførte «I love you because».

Siste artist ut i teltet var Hellbillies, som virkelig leverte varene, og publikum lot seg ikke be to ganger. Det var et spillekåt band som tok teltet med storm, og de fremførte den ene kjente hiten etter den andre, inklusiv låter fra deres siste album, «Søvnlaus». Mot slutten av den neste to timer lange konserten, kom de store allsang låtene, og det er ikke uten grunn at «Den finaste eg veit» kanskje er av Norges beste ballader og som dertil også synges på norsk. Publikum gav alt, og det samme gjorde Hellbillies, som virkelig viste seg frem som det rockebandet de er. At dette er godt voksne karer skulle ingen tro når man ser på den energien de leverer fra scenen. Her det ikke mye snakk mellom låtene, det er bare å kjøre på og gi alt. De leverte virkelig i dag, det er det ingen tvil om. De rett og slett eide teltet i kveld.

 

CLARION ERNST HOTELL – 27. OKTOBER 2017

På Ernst Hotell var det Loveshack som gav full gass. For et forrykende show! Man ble tatt med tilbake til det glade og vanvittige 80-tallet og tiden da «Baldevin» og «Down Town» var de hotteste utestedene i Kristiansand. Her var man innom alt fra Bonnie Tyler til AC/DC og Metallica. Lyden i år på Ernst var upåklagelig, og det var et meget villig publikum som deltok med allsang og på dansegulvet, ja selv medlemmer av prosjektgruppen klarte ikke å motstå fristelsen til å gå ut på dansegulvet. Underholdningsmessig, var dette kanskje en av de beste konsertene på Dark Season på svært lenge, og det var ikke snakk om at publikum fikk sitte stille. Loveshack er kanskje landets beste coverband når det gjelder musikk fra 80-tallet. Vi får håpe vi får se dem igjen en annen gang og på en større scene, fordi de passer virkelig i det store teltet på Øvre Torv.

Vi i Dark Season takker publikum som møtte opp. Dere gav oss og artistene en fantastisk kveld, og siterer Hellbillies, «Kristiansand, dere er et fantastisk publikum.»

Samarbeidspartnere