Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

GÅ IKKE GLIPP AV EN FANTASTISK HAPPENING FREDAG 27. OKTOBER!!

Aktuelt

Fredag kveld i teltet på Øvre Torv vil publikum få en konsertopplevelse av de sjeldne. Noen av Norges dyktigste artister og musikere vil da stå på scenen for å gi dere det beste de har å by på.

Kvelden starter med Keith Austin som er mest kjent for å være et av medlemmene i Dr. Hook, og her snakker vi om uforglemmelige evergreens som «Only Sixteen», «When you are in love with beautiful woman», «Sylvia’s Mother», «Sexy eyes» og mange flere slagere, samt sanger og historier fra hans mange år som artist. Hans evne til å formidle musikken fra Sør-Georgia i USA til «stadium rock» genren er unik. Keith Austin vet hvordan man skal lage god stemning og konsertene hans innbyr til allsang, gode opplevelser og minner om svunnen tid. Han spilte sammen med Dr Hook i sommer gjennom flere konserter og høstet jubel under hver eneste konsert.

Og så er det country-kongen over alle country-konger som entrer scenen. Bjøro Håland er uten tvil en av verdens beste country artister, og har i disse dager kommet ut med nytt album, 50 år etter han begynte sin karriere hvor han tolker Glen Campell og Mark Knopfler. I tillegg har han fått en låt skrevet til platen fra Rolf Løvland. ”Tracks” er navnet på det siste albumet, produsert av Bjørn Ole Rasch og med en fantastisk lyd.  Med seg har han Country Snakes som også feirer sitt 50 års jubileum – de og Bjøro Håland er kanskje «godt voksne» i alder, men på scenen er de lekne gutter og storsjarmører. Det er ikke nødvendig å måtte like country for å bli sjarmert og forført av disse karene. Man er bare av stum beundring for hva de leverer på scenen.

Sist ut er Hellbillies og de trenger egentlig ingen presentasjon. De er kanskje et av landets beste liveband, og de leverer hver gang de går på scenen. Her blir det gjensyn med gamle og nye låter, og etter 11 album er det masse god musikk man vil få oppleve i teltet på Torvet fredag kveld. Siste albumet er mer rocka enn tidligere – som skapt for livefremføring. Hellbillies er den perfekte måten å avslutte en kveld på – hvor man veksler mellom country og sindig rock, masse humor og muntre historier. Vi kan nesten garantere en romantisk stemning i teltet, og masse godt humør. Det er ingen grunn til å sitte hjemme når man få opplevelser som dette.

Fredag kveld er stedet så absolutt - Dark Season Teltet på Torvet, for her får man mye for pengene. Det er slik at vi i Dark Season anbefaler å ta med halstabletter for å lindre såre halser etter all allsangen som vi vet vil oppstå under alle tre konsertene.

Ta med deg kona, samboer eller venner og få en storslått opplevelse som det blir lenge til man får oppleve neste gang.

Vi i Dark Season gleder oss til konserten, og håper at mange tar turen til Teltet på Torvet.

Samarbeidspartnere