Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

DARK SEASON 2017 – 20 ÅRS JUBILEUM

Aktuelt

Så er også den tjuende Dark Season festivalen historie, og for en festival det har vært i år. Det hele begynte med Jubileumskonserten på torsdag som ble holdt i Q42, et veldig bra konsertlokale. Terningkast 5 i Fædrelandsvennen, og Journalisten som var til stede avsluttet med et ønske om tjue nye år med Dark Season. Det varmet alle våre festivalhjerter.

Nyhet i anledning 20.års jubileet var å ha hovedkonsertene i telt på Øvre Torv, og hvilken suksess! Utrolig mange fine tilbakemeldinger fra publikum på at dette konseptet likte de meget godt, og flere nærmest forlanger at man gjør det samme til neste år. Det har lenge vært en drøm for Dark Season å kunne ha konsertene i et telt. Det er sikkert en del ting som kan forbedres, vi fikk jo nå erfaringer på hvilke utfordringer som følger med det å arrangere konserter på denne måten. Til å være første gang man gjennomfører hoveddelen av festivalen i telt, er vi svært fornøyd med resultatet. Det skyldes ikke minst en gruppe personer som har vært med i mange år, og som kan bidra med sin erfaring rundt det å skulle arrangere festival.

For å kunne gjennomføre et slikt arrangement er man helt avhengig av samarbeids­partnere, sponsorer og frivillige. Vi i Dark Season vil i å berømme ALLE våre frivillige som virkelig har stått på. Fordi vi i år hadde Teltet på Øvre Torv med egen bar-drift og restaurant på utsiden, var det nødvendig med enda flere frivillige, både til interne vaktoppdrag, rydding, bar og billettører. Dere som har vært frivillige i år har gjort en usedvanlig god jobb, og det er takket være dere at vi har fått så mange bra tilbakemeldinger som vi har fått i år. Dere skal virkelig være stolte av den jobben dere har gjort for Dark Season, og vi er dere evig takknemlige. Vi håper at dere vil være med oss til neste år også. Dark Season er helt avhengig av å ha med mange og erfarne frivillige for å kunne arrangere festival.

Vi vil også rette en stor takk til artistene som har levert så det suser. Det er dere, og alle de artistene vi har hatt gjennom årene, som gjør det mulig for oss å fremdeles være her som en festival etter 20 år.

Rekken av alle vi skal/bør/ønsker å takke er uendelig lang, men uten trofaste sponsorer og samarbeidspartnere ville vi jo heller ikke overlev. Tusen takk!

Mange av dere har vært med oss i en årrekke, både på oppturene og på nedturene. Det at dere stiller opp år etter år, er med på å motivere oss i prosjektgruppa til å holde på med dette. Det at dere fortsatt har troen på Dark Season, pusher oss til å levere et stadig bedre og bedre produkt. Vi vet ikke helt hvordan vi skal få takket dere nok, men vi tror dere vet hvor stor pris vi setter på dere og det engasjementet dere viser for festivalen. Vi bukker og takker.

Til Liv, vil vi i prosjektgruppa bare si tusen, tusen takk for å ha skapt denne festivalen. Det du har gjort og bidratt med år etter år står det meget stor respekt av. Du har en urokkelig tro på det å skape en festival som lyser opp i høstmørket, og det smitter over på oss andre. Dette er bare så moro, og vi gleder oss allerede til neste festival.

Kjære Nina, du er et rivjern når det gjelder å hanke inn samarbeidspartnere og sponsorer. Med dagens økonomiske situasjon, kreves det engasjement, tro og dedikasjon for å sikre det økonomiske grunnlaget for Dark Season. Du har et brennende hjerte for festivalen, og i tillegg er du ekstremt profesjonell i det arbeidet du gjør, både det å skaffe sponsorer og det å gi noe tilbake til sponsorene gjennom ulike intern-arrangement. Tusen takk for den innsatsen du har vist gjennom så mange år, vi håper du vil lose oss og byen fremover mot flere jubileer for Dark Season festivalen.

Se også fvn.no: Et lys i mørketiden og  Fullt hus på Dark Season-fest

Samarbeidspartnere