DARK SEASON, FREDAG 21.OKTOBER - ERNST HOTELL

Aktuelt

Det har blitt en tradisjon å ha intimkonserter i Lobbyen på Ernst Hotell. Fredagens konserter var Unni Wilhelmsen og Jørn Dønnestad.

Unni Wilhelmsen åpnet intimkonserten, og hun viser hun er en av landets dyktigste kvinnelige artister. Hun leverer en fantastisk konsert og byr på seg selv med små historier. Men tidvis blir det nok litt mye prating mellom sangene. Konserten blir tidvis forstyrret av gjester i innsjekking som prater litt høyt, som ble forstyrrende for både artist og øvrige publikum. Tilbake­meldingene fra publikum var at dette likevel var en bra konsert.

Kl. 23 gikk Jørn Dønnestad på scenen. Han leverte en veldig bra konsert, med den ene kjente slageren etter den andre. Mot slutten av konserten steg stemningen blant publikum og all ledig plass på gulvet ble fylt opp av dansende publikummere. Jørn er en entertainer som skaper god stemning, allsang og trivsel. Dessverre er ikke Lobbyen på Ernst Hotell særlig egnet for konserter som dette. Det høye atriet gjør at lyden forsvinner opp i etasjene, og vokalen til Jørn Dønnestad nærmest drukner. Synd, fordi han leverte en bra konsert med høy gjenkjenningsfaktor.

Samarbeidspartnere