DARK SEASON, FREDAG 21. OKTOBER – CALEDONIEN HALL

Aktuelt

Denne fredagen i Hallen presenterte Dark Season to band – Svein & di og Andrew Strong/ The Commitments.

Det startet med Svein & di. Noe glissent var det i lokalet, men stemningen var god og bandet leverte fra første låt. Dette er et intensivt coverband og Dark Season mener de leverte denne gangen også. Etter hvert kom flere publikummere og partystemningen økte. Alt i alt en humørkonsert som flere burde fått med seg.

Kl 23:00 gikk Andrew Strong på scenen. Dark Season registrerer Fædrelandsvennens anmeldelse av konserten. Vi i Dark Season oppfatter at vi fikk det vi forventet og litt til med et band som valgte sine egne, litt rocka live tolkninger av kjente klassiskere. Det medførte at vi ikke oppfattet Commitments som et rent coverband, men som et band med sine egne versjoner av en del kjente klassikere. Strongs kvinnelige medvokalist, for øvrig Strongs søster, leverte imponerende vokalprestasjoner. Det er kun Strong som er igjen av det opprinnelige. Men her var det skikkelige musikere med et trøkk i blåserrekka som flere lot seg imponere over. Så hva er konklusjonen – en helstøpt konsert i retroinnpakning med et rocka uttrykk som virkelig satte fart i publikum.

Samarbeidspartnere