DARK SEASON, FREDAG 21. OKTOBER - KICK SCENE

Aktuelt

Kl 2100 gikk Manfred Manns Earth Band (MMEB) på scenen. De startet med en låt fra albumet «Nightingales & Bombers».

Da var standarden satt. Både gitarist og bandets vokalist bidro tungt til de vokale prestasjonene. I tillegg var konserten sterkt preget av en markant gitarist som leverte tunge riff og imponerende soloprestasjoner.

MMEB har et meget tett komp og utover i konserten kom den ene kjente låten etter den andre. I tillegg var det meget god respons fra et entusiastisk og til dels modent publikum, noe bandet tydeligvis merket. Her var det bl.a. en ihuga MMEB-fan som kjøpte sin første lp som 11-åring.

Det var tydelig at bandet merket den positive stemningen i lokalet for smilet kom og intensiteten i konserten økte på. For oss i Dark Season ble dette et gjensyn med et band vi har hatt to ganger før.

For å si det kort – rusten har de i hvertfall ikke blitt. Her er Dark Season og publikum enige – en kjempekonsert!

Samarbeidspartnere