DARK SEASON ER OVER FOR DENNE GANG

Aktuelt

Vi vil med dette takke alle som har vært med på å bidra til årets 19. Dark Season festival.

Først og fremst er det viktig å takke Liv og Nina for den innsatsen de har gjort for å få til dette. Nina er en racer til å skaffe festivalen samarbeidspartnere og sponsorer. Vi vet ikke helt hva hun er laget av, men med blod fra både Audnedal og Åseral så aner vi hvor hun får energien fra.

Deretter er det viktig å takke alle de frivillige som stiller opp år etter år, fra prosjektgruppa til billettører og sjåfører. Uten dere vil det ikke være mulig å få dette til. Dere skaper en trivelig atmosfære for publikum, artister, samarbeidspartnere og sponsorer. Dere gjør en super jobb. Tusen, tusen takk.

Til våre samarbeidspartnere og sponsorer så blir ord fattige. Dere har vært med oss i medgang og i motgang. Dere er så utrolig viktige for oss, ikke bare fordi dere gjør det mulig å gjennomføre en slik festival, men også fordi dere kommer med innspill om ulike ting. Det er viktig for oss at dere er med oss.

Vi ønsker også å takke Radisson Blue Caledonien, Clarion Ernst Hotel, Hotel Norge og Kick Scene og deres ansatte. Dere har gjort en strålende jobb, og har det har vært utrolig godt å være gjest hos dere.

Tusen takk til publikum. Dere gjorde deres for at dette skulle bli en bra festival.

Vi sees til neste år, da arrangerer Dark Season sin 20. festival.

Hilsen alle oss i Dark Season Festivalens Prosjektgruppe.

Samarbeidspartnere