Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

DARK SEASON 2013 - HVA SKJER ?

Aktuelt

Dark Season Prosjektgruppe ser på 2013 som noe av det mer spennende i Dark Seasons historie. Vi hadde god respons i fjor, samtidig som vi ikke traff helt med et par retro-bookinger. Festivalen er jo noe spesiell i og med at vi baserer oss kun på lokale innendørsscener.

Det er billettinntektene og sponsorene som er vår livsnerve. I år har vi allerede lagt ut Nazareth - det vet vi blir en kanon konsert. Billettsalget har startet. For de særlige interesserte, kan albumene lastes ned på iTunes.com for kun kroner 65,- pr album. Da er de remikset, og de fleste albumene har bonuslåter i tillegg - ofte liveversjoner av de meste kjente låtene. Festivalen har flere kjente artister på gang. Vi ønsker først å presentere disse i Fædrelandsvennen før vi legger ut informasjon på vår hjemmeside og fb. Etter Pinsen vil vi oppdatere og presentere nye artister. Vi vurderer å endre fredagen noe. Det betyr i praksis muligens en form for danseaften i Caledonien Hall og et mulig Party-prosjekt på CD'en. Dette vil forhåpentligvis bli avklart i løpet av mai. Vi vil òg informere om at de fleste av våre sponsorer og samarbeidspartnere også i år er med oss. Det er imponerende. Det viser at det er vilje til å tenke kultur, og for Dark Season betyr dette fortsatt eksistens.

Årets festival går av stabelen fra 17. til 19. oktober. Allerede nå har vi fylt opp med masse frivillige. Mange av de frivillige har vært med oss år etter år, og det blir nesten slik at vi har blitt en stor familie. Vi i prosjektgruppa er utrolig takknemlige for den innsatsen de frivillige gjør, både før og under festivalhelgen.

Dark Season har langt på vei hatt Fabulous Could Have Beens som et husband. Det er med sorg vi mottok meldingen om at bandets mest profilerte medlem, Eivind Rølles, gikk bort den 18. mars i år etter lengre tids sykdom. Vi minnes Eivind Rølles med glede og respekt.

Årets spillesteder er - Caledonien Hall, CD'en, Kick og Hos Naboen. Ernst skal muligens ha en konsert, og den konserten blir i så fall på fredagen. I tillegg har vi Kirkekonserten. Imidlertid er orgelet under renovering og det er usikkert om dette arbeidet blir ferdig i tide til Dark Season. Vi jobber med et alternativt konsertsted. Dette vil forhåpentligvis bli annonsert i god tid.

Dark Season venner – hold av den tredje helgen i oktober til musikk og godt humør. Følg opp tradisjonen og dra med venner og bekjente, og vær med å skape god og gammeldags Dark Season stemning. Vi gleder oss til å se dere nok en gang under festivalhelgen.
 

Samarbeidspartnere