Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

KORT OPPSUMMERING FRA DARK SEASON OM ”DARK SEASON 2011”

Aktuelt

Det 14. Dark Season er gått over i historien, og vi begynner allerede nå å planlegge for vårt 15. års jubileum i 2012.

Årets Dark Season ble en suksess. Mange solide artister, og et publikum som responderte. Vi har tradisjonelt vært en musikkfestival for den mer modne generasjonen, men gledelig nok har vi i år også klart å trekke til oss en stor gruppe yngre mennesker, noe som gir oss en ekstra plattform å stå på.

Utfordringen blir nå å booke artister som også neste år skaper nysjerrighet og festivalglede. Derfor oppfordres alle Darkseasonentusiaster til å bruke web’en, og komme med forslag til artister som dere ønsker å få oppleve under 15-årsjubileumet i 2012. Vi har også en side på Facebook hvor en kan legge inn musikk-ønsker, tilbakemeldinger og annet.

 

Dark Season har i år hatt åpne konserter på i alt 7 scener/ spillesteder. Det startet med Konserten i Domkirken torsdag 20.10, og konserten på Caledonien Dancing natt til søndag 23.10 avsluttet det hele.

 

Kristiansanderne har i år kjent sin besøkelsestid. Samtlige konserter har hatt god respons, og flere var nærmest utsolgt.  Derfor vil vi i Darkseason si – takk til alle Darkseason-entusiaster som liker festivalstemning og god musikk – dere har bidratt til at vi har skaffet oss økonomi til å arrangere et Dark Season også i 2012.

 

Likevel – det er ikke bare publikum som bidrar. På vår nettside er en oversikt over alle sponsorene, og vi er veldig takknemlig for våre meget lojale sponsorer, uten dem ville ikke festivalen overlevd.

Derfor – takk til våre sponsorer som viser oss lojalitet, og som gir mer enn de krever.

 

Vi har og en tredje gruppe sterkt bidrar, og uten disse ville ikke festivalen kunne blitt realisert. Vi snakker om alle de frivillige. Mange av våre frivillige stiller opp år etter år, og opptrer som solide ambassadører for festivalen. Derfor – takk til alle våre frivillige som stiller opp, og som yter solid for å få alle aktiviter vel i havn.

 

Når alt dette er nevnt, skal vi heller ikke glemme spillestedene våre, og hotellene som er involvert. Greie avtaler, og fleksible løsninger gjør at skuta har god styrefart. Også våre samarbeidspartnere innen lyd og lys gir oss max støtte, og lyden under årets festival opplevde vi som meget god.

 

Dark Season Prosjektgruppe er nå inne i debrieffasen. Sjefen selv, Liv Håland, er allerede i byggefasen for 2012. Trekke pusten og hvile litt står ikke på Liv sin agenda. Men, selv om sjefen jobber mye – hun tar godt vare på Darkseasonfamilien sin. Liv – vi stiller opp i 2012 også.

Samarbeidspartnere